De carnavalsagenda!

 

Zaterdag 3 februari – 14:11 De Wagendoop
Kanaaldijk 68, Spankeren
Gratis
Bij de Wagendoop wordt de prinsenwagen van onze vereniging onder het genot van een borrel aan u gepresenteerd.
Woensdag 7 februari – 19:45 Opening carnavalsseizoen gemeente Rheden
Gemeentehuis De Steeg
Gratis
Op feestelijke wijze wordt de Gemeentesleutel overhandigd aan de verschillende carnavalsverenigingen van de gemeente Rheden. Het programma is gevuld met enkele optredens verzorgd door de aanwezige verenigingen.
Zaterdag 10 februari – 11:11 Opening Carnaval – Hijsen van Jan Zwier
Horecaplein Dieren Zuid
Gratis
Stichting Karnaval Dieren e.o. opent samen met de verenigingen de vier dagen carnaval met het hijsen van Jan Zwier en een ballonnen wedstrijd voor de jongsten onder ons. Hierna trekken wij langs verschillende kroegen om ook daar het carnaval te openen.
Zaterdag 10 februari – 20:30 Beestenbal
Polysport Activiteitenpark
€12,50
Dit verkleedfeest begint met een wedstrijd voor het beste kostuum. Hierbij worden prijzen uitgedeeld voor groepen, duo’s en eenlingen. De muziek zal bestaan uit de Feestbeesten drive in show met daarin Wlliam Bonnie & Joey Hartkamp.
Zondag 11 februari – 13:11 Carnavalsoptocht
Start: parkeerplaats Het Nieuwland
Gratis
Iedereen is vrij om deel te nemen aan de optocht die start vanaf de parkeerplaats het Nieuwland aan de Admiraal Helfrichlaan. De start is om 13:11. De volledige route staat beschreven bij het stukje van Stichting Karnaval Dieren e.o.
Zondag 11 februari – 14:20 Kindercarnaval
Polysport Activiteitenpark
Gratis
Clown Fleur, een limonadefontein en nog veel meer verassingen worden voor de kinderen verzorgd. De entree is gratis en de kinderen krijgen bij afloop een traktatie.
Zondag 11 februari – 20:30 Sunday Night Fever
Polysport Activiteitenpark
€12,50
Duo Double zal deze avond omtoveren in een groot feest. Het duo heeft al meer dan 2000 feesten voorzien van muziek waaronder Sound Selection, Freetime, Back-2-Basic, Gobzirk , Infinity en The Dance Classic Disco Show. Dat belooft wat te worden!
Maandag 12 februari – 10:30 Carnavalsontbijt
De Tapperij De maandag ochtend wordt begonnen met een gezamenlijk ontbijt. Opgeven kan door te mailen naar ontbijt@denolersdieren.nl. De inschrijving sluit op zaterdag 10 februari.
Maandag 13 februari – 12:00 Karaoke
De Tapperij
Gratis
Deze karaoke middag belooft een gezellige middag te worden voor het hele gezin. De muziek wordt verzorgd door Party Sound Together.
Maandag 13 februari – 20:30 Project-N
Polysport Activiteitenpark
€10,–
We gaan helemaal los op deze carnavalsavond. Party Sound Together zal deze avond voor ons draaien.  Project-N is een avond die belooft te gaan knallen!
Dinsdag 14 februari – 15:00 Foute Muziek Quiz
De Tapperij
Gratis
Deze quiz is gebaseerd op Qmusic het foute uur! Alle ins en outs kom je te weten over de artiesten en hits! Welke kleur hebben de ogen van John Travolta? Wat zijn de dames van Las Ketchup van elkaar?
Dinsdag 14 februari – 20:30 Après-ski
Polysport Activiteitenpark
€10,–
De laatste avond van het carnaval is altijd een gemoedelijke avond. Deze avond sluiten we de knotsgekke 4 dagen carnaval af met nog een laatste feest!

*Op alle bovenstaande activiteiten zijn de algemene voorwaarden van C.V. de Nölers van toepassing. Bezoek onze website voor meer informatie: www.denolersdieren.nl.

This entry was posted in Aankondigingen. Bookmark the permalink.
 

Laat hier je bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.