President: “Fijn Carnaval!”

Beste Carnavalsvierders, 

Op 11 November 2017 jl. mochten wij Erwin Riggeling welkom heten als Prins der Nölers 2018! Samen met zijn adjudant Sico van Sluijs belooft het weer een spetterend feest te worden. Ook zal er een geweldig programma zijn voor eenieder tijdens de carnavalsdagen! Prins Erwin de 1e en Adjudant Sico zijn samen een feestelijk duo welke tijdens het groot carnaval in onze Nölerburcht Polysport niet te stoppen zijn.   

Toen wij vorig jaar vergaderden over de nieuwe prins, zijn wij het met de Raad van Elf eens geworden dat wij o.a. Erwin moesten benaderen! De tijd begon een beetje te dringen maar na ongeveer een week kregen we het verlossende telefoontje met een positief antwoord. Prins Erwin de 1e  was een feit, maar wie zou er een geschikte adjudant zijn voor deze prins? Sico had in het verleden diverse malen aangegeven dat hij alleen de blauwe kleur zou dragen als zijn broer prins zou worden. Na een klein gesprek was hij overtuigd en gaf hij aan het met plezier te willen doen. Dit kwam uiteraard binnen als verassing. Hiermee was het koppel compleet. Zoals elk jaar is het dan de kunst om het geheim te houden. Hier hebben beide heren niet veel moeite voor hoeven doen. Normaal gesproken heeft iedereen gezonde spanningen voor het opkomen als prinsenkoppel, dit was dan ook op de avond wel te merken bij beide heren. Tijdens hun act “de Deure” werd het publiek verrast door de opkomst van het nieuwe koppel!  

Na het in ontvangst nemen van felicitaties en veel handjes schudden mochten ze eindelijk hun eerste officiële intocht doen! Ik denk dat iedereen die aanwezig was op het prinsenbal een leuke en gezellige avond heeft beleefd, waarbij Prins Erwin de 1e en Adjudant Sico de dansvloer domineerden en er een leuk feest van hebben gemaakt (tot in de late uurtjes) onder het motto
    Dit carnaval draaien wij door. 

We hebben tijdens het prinsenbal afscheid genomen van Prins Jelle 1 en Adjudant Marcel. Met Prins Jelle 1 en adjudant Marcel hebben we het afgelopen jaar een toptijd gehad, waarbij we het hoognodige hebben meegemaakt.
Zo zijn we vorig jaar met dit koppel van start gegaan met het motto  

s’avonds een spons & s’morgens een dweil’’. 

Dit hebben de heren dan ook zeer zeker voltooit. Iedereen heeft tijdens het groot carnaval flink gefeest en gedanst. Jelle had hierbij ook een aantal partypoppers bij zich waar we tijdens het opruimen van de zaal erg veel rommel tegen kwamen. Hierbij wil ik graag de oud prins Jelle en adjudant Marcel nogmaals bedanken voor het afgelopen jaar. Beide heren hebben weer plaats genomen in hun ouderlijke positie binnen de vereniging (Raad van Elf). 

Hiermee sluit ik mijn stukje af en wens ik Prins Erwin de 1e en Adjudant Sico veel plezier en succes dit seizoen! Wij hopen u allen te mogen ontmoeten tijdens het carnaval in onze Nölerburcht Polysport!

Met een 3-werf Alaaf wens ik u allen een super leuk carnaval toe! 

Sander Messink 

President 

This entry was posted in Mededeling. Bookmark the permalink.
 

Laat hier je bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.